Passie en persoonlijke aandacht

Bloemendaal Bouwmanagement

Je wilt iemand die aan uw kant staat tijdens het bouwproject. Een onafhankelijk bouwadviesbureau met passie en persoonlijke aandacht voor jou vraagstuk. Bloemendaal Bouwmanagement staat voor je klaar. Of het nu gaat om bouwmanagement, projectbegeleiding, directievoering of alleen een advies gaat, bij Bloemendaal Bouwmanagement denken we gedreven en vol passie mee en ontzorgen wij jou waar nodig. Wij inventariseren, organiseren, coördineren, begeleiden en minimaliseren risico’s. Dit doen wij doelgericht en kostenefficiënt. Vanaf ontwerp tot ingebruikname denken wij actief met je mee en ondersteunen wij bij nieuw- en verbouw, (groot) onderhoud of renovatie. Waar mogen wij jou mee helpen?

Bekijk onze projecten!

Bouwmanagement

Onze specialiteit is het coördineren van een bouwproces van begin tot eind. Dankzij ons inzicht in de bouwkundige aspecten en kennis van het bouwproces bespaar je kosten en verloopt het project efficiënter.

Projectmanagement

Leiding geven aan het bouwteam? Geen probleem. Bloemendaal Bouwmanagement is de schakel tussen alle partijen en stelt zichzelf als doel om het project te ontwikkelen volgens jouw wensen en eisen.

Bouwkostenadvies

Bloemendaal Bouwmanagement weet precies wat de huidige marktconforme prijzen zijn. Gebruik onze kennis en ervaring om aangeleverde begrotingen feitelijk te analyseren en toetsen.

een echte meerwaarde

Daarom kies je voor Bloemendaal Bouwmanagement

• Eén ervaren, onafhankelijke adviseur en vast aanspreekpunt voor het totale traject;
• Stuurt, in opdracht van jou, alle betrokken partijen van het project aan;
• Creëert zo efficiënt mogelijk het optimale resultaat;
• Helpt jou om het project gestructureerd aan te pakken en houdt overzicht;
• Heeft oog voor de verschillende belangen van de betrokken partijen;
• Is de gespecialiseerde bouwregisseur die geld, risico’s, organisatie, tijd, informatie, communicatie en kwaliteit bewaakt.

Kom met ons in contact!

De koffie staat klaar!

Hier kun je ons vinden

Enterstraat 28 | 7461 CJ Rijssen | Tel: 0548 - 227 043

Mail ons!