De spil in het project

Bloemendaal Bouwmanagement

Bloemendaal Bouwmanagement is het bedrijf van Herbert Bloemendaal. Met bijna 25 jaar ervaring in de bouwwereld kan hij met recht de spil in het project worden genoemd. Dankzij deze expertise krijg je onafhankelijk advies voor elk bouwproject.

Namens jou als opdrachtgever kan Bloemendaal Bouwmanagement optreden richting architect, aannemer en andere partijen. Maar het kan ook gaan om één van de andere diensten, waarbij het vooral gaat om inzicht en informatie voor het project. Van een klein onderdeel (zoals bouwtoezicht) tot het hele traject: Je kunt terecht bij Bloemendaal Bouwmanagement voor een hechte, informele samenwerking met persoonlijke aanpak en oog voor detail .

Bouwbegeleiding met persoonlijke aandacht

Jouw zorg, ons werk!

Bloemendaal Bouwmanagement is een onafhankelijk bouwmanagementbureau dat van de aanvang van het project actief en gepassioneerd meedenkt, ontwikkelt en begeleidt. Zo coördineren wij volledige bouwprojecten, maar zijn ook soms alleen een onderdeel van het totale proces. Het maakt niet uit wat de vraag is, wij denken graag met je mee. Vanaf de inventarisatiefase tot de nazorgfase.

Bouwmanagement is een vak apart. Er moet met veel aspecten rekening worden gehouden. Daarom stuurt Bloemendaal Bouwmanagement voor jou op de aspecten geld, risico’s, organisatie, tijd, informatie, communicatie en kwaliteit. Je kunt vertrouwen op het specialisme voor al deze aspecten, zodat het project altijd onder controle is. Bovendien onderhouden we intensief contact met jou, zodat je op elk moment weet wat er speelt. Betrokkenheid creëren is volgens ons een belangrijk deel van ons werk.

"We nemen jou alle zorgen uit handen, maar doen het wel samen".

De koffie staat klaar!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Enterstraat 28 | 7461 CJ Rijssen | Tel: 0548 - 227 043

Mail ons!