Ontzorgen - organiseren - begeleiden - communiceren

Bouwmanagement

Welke diensten vallen nu precies onder bouwmanagement? Dat ligt ook voor een deel aan jouw vraagstuk. Waar je ook mee zit, wij helpen jou verder. Onze specialiteit is het coƶrdineren van een bouwproces van begin tot eind. Dankzij ons inzicht in de bouwkundige aspecten en kennis van het bouwproces bespaar je kosten en verloopt het project efficiƫnter. Wij bewaken alle aspecten van het proces, communiceren met alle betrokken partijen en zijn jouw ene aanspreekpunt. Zo nemen we jou de zorg uit handen, denken we mee en begeleiden we alles van A tot Z. Op een persoonlijke manier die jou aanspreekt.

Bekijk onze projecten

Projectmanagement

Leiding geven aan het bouwteam? Geen probleem. Bloemendaal Bouwmanagement is de schakel tussen alle partijen en stelt zichzelf als doel om het project te ontwikkelen volgens jouw wensen en eisen. Van een haalbaarheidsonderzoek tot een PVE: wij zorgen ervoor. Tegelijkertijd bewaken we de kosten, tijd en kwaliteit van de aangeleverde stukken en het totale project.

Bouwkostenadvies

Bloemendaal Bouwmanagement weet precies wat de huidige marktconforme prijzen zijn. Gebruik onze kennis en ervaring om aangeleverde begrotingen feitelijk te analyseren en toetsen. Of misschien wil je een raming laten maken of calculatiewerk laten verrichten? Ook dat verzorgen we graag voor jouw project.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Directievoering

Als directievoerder controleren wij het bestek en de bestektekeningen voor jouw project. Daarmee zijn we ook meteen het aanspreekpunt voor de aannemer en bewaken we de kwaliteit, planning en kosten namens jou.

Bouwtoezicht

Wat gebeurt er eigenlijk dagelijks op de bouw? Daar houden wij toezicht. We controleren de uitvoering en rapporteren over de actuele stand van zaken. Verloopt alles nog volgens planning? Wordt de gewenste kwaliteit opgeleverd? Klopt het volgens het bestek en de tekeningen? Deze zaken houden wij voor jou in de gaten.

Beheer

Na de bouw is onderhoud en beheer van jou project essentieel om er zo lang mogelijk voordeel van te hebben. Wij organiseren uw planmatig onderhoud, maar ook het dagelijks technisch beheer. Precies zoals jij het graag wilt.

Bouwbegeleiding

Een bouwproces kost veel tijd en er is inzicht en ervaring voor nodig om het goed te doen. Wil jij volledig ontzorgd worden? Vraag dan Bloemendaal Bouwmanagement om namens of met jou het (ver)bouwproces te begeleiden. Als spin in het web weten we precies wat er allemaal gebeurt en houden we het overzicht voor jou. Van de eerste bouwvergadering tot en met de oplevering.

Wij zijn de spil in het bouwproject

Fases binnen het proces

Bij Bloemendaal Bouwmanagement draait het om jou! Dus: wat is jouw vraag en waar ben je naar op zoek? Een bouwtraject is een belangrijk proces met complexe vraagstukken en verschillende partijen. Het kan een ingewikkeld proces zijn. Met onze jarenlange ervaring in het begeleiden van bouwprojecten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt, zijn wij de juiste partner voor al jouw bouwvraagstukken. En in alle fases van het bouwproject: